Cloud Nine Sjaal

Vanochtend stond ik te stuiteren toen ik de nieuwe Aan de Haak zag. Ik was gevraagd door Caro’s Atelier om een leuke sjaal te ontwerpen met het nieuwe WOOLADDICTS garen van Lang Yarns. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik koos voor de Air, dat is namelijk echt mijn favoriete element. Je kunt ook nog kiezen tussen Love, Water, Fire en Earth.

Bestel het pakket hier.

In aan de haak 17 op pagina 50-51, vind je mijn patroon inclusief haakdiagram. Zo haak je de sjaal nog makkelijker weg! Ook staat er in het magazine een handige kortingscode waarmee jij 1x je bestelling bij Caro’s Atelier gratis kunt verzenden. Wil je het pakket bestellen? Klik dan hier! Het aan de haak magazine kun je ook heel gemakkelijk op je iPad doorbladeren. Dan heb je het patroon altijd bij je 😍

Je hebt 5 bollen Air nodig om deze warme #cloudninesjaal te maken. Je kunt uit 11 verschillende kleuren kiezen. Voor welke kleur ga jij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s