De Studio Portier Sjaal

Een heerlijke sjaal om in weg te kruipen. Simpel, klassiek en oneindig te combineren. Of je nu een warme winterjas draagt of een tussenjas… met deze sjaal blijf je net warm genoeg.


De #StudioPortierSjaal kent 3 variaties en is ontworpen door Karin Portier bekend van haar Instagram profiel onder dezelfde naam (Karin_Portier). Ik mocht de sjaal test breien en heb daarbij 2 verschillende kwaliteiten van de WOOLADDICTS collectie gebruikt. Namelijk de Air en Earth.
De eerste sjaal is gemaakt in de trendkleur oker geel uit de collectie van WOOLADDICTS I, kleurnummer: 0011.

De tweede sjaal is gemaakt in de neutrale kleur beige kleurnummer 026. Door het gebruik van een zachte tint kun je de sjaal ook heel fijn combineren met pasteltinten. Ook deze sjaal is gebreid met de Air. Doordat het merendeel van deze sjaal Merino extra fine is houd deze sjaal je koel op warme dagen en warm op koude dagen.

De derde sjaal is gemaakt met Earth. Dit betekent extra super zacht vanwege het hoge percentage alpaca. Maar liefst 50%. Voor deze sjaal gebruikte ik kleurnummer 0005.

Met een paar leuke druk labels maak je deze sjaal helemaal af! Je kunt deze bijvoorbeeld bij verschillende winkels waaronder Echtstudio kopen. Liever online bestellen neem dan eens een kijkje bij MEZ11.

Wil je weten waar je het WOOLADDICTS garen kunt kopen klik dan hier voor jouw dichtstbijzijnde wolwinkel of online webshop. Veel plezier bij het maken en dragen van jouw #StudioPortierSjaal!

Sjaal 1: Air 6 bollen 011 (Geel) 1.85-2.00 x 32 cm
Sjaal 2: Air 8 bollen 026 (Beige) 2.00 – 2.25 x 32 cm
Sjaal 3: Earth 6 bollen 0005 (Antraciet) 1.85-2.00 x 32 cm of Earth 6 bollen 0005 (Antraciet) 2.00-2.25 x 32 cm.

2 gedachtes over “De Studio Portier Sjaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s